گوگل:
تحریم ضد هواوی، امنیت آمریكا را به خطر می اندازد!
به گزارش تعمیر تلفن به نظر می آید كه گوگل اعتقاد دارد تداوم تحریم های آمریكا ضد هواوی و عدم همكاری با این غول تكنولوژی چینی به ضرر امنیت ملی ایالات متحده تمام خواهد شد.
به گزارش تعمیر تلفن به نقل از ایسنا، گوگل همچون بسیاری دیگر از شركت های تكنولوژی آمریكایی نظیر كوالكام، اینتل، برودكام و مایكروسافت از تجارت و همكاری با شركت چینی هواوی منع شده است و این شركت بزرگ پس از اعمال تحریم های جدید كاخ سفید و انتشار لیست شركت های ممنوعه برای همكاری با هواوی، اعلام نموده بود كه لایسنس استفاده هواوی از سیستم عامل اندروید لغو خواهد شد و این شركت دیگر قادر نخواهد بود از هرگونه خدمات و سرویس های توسعه داده شده توسط گوگل همچون فروشگاه آنلاین پلی استور گوگل، اندروید و غیره استفاده نماید.
حالا تازه ترین گزارش های انتشار یافته در وب سایت phonearena نشان داده است كه گوگل تلاش دارد با فرستادن نمایندگانی به كاخ سفید، دولت ترامپ را قانع كند كه از تحریم های تجاری ضد هواوی و تشدید تنش های سیاسی با چین دست بردارد چونكه خیلی از كارشناسان فعال در این غول تكنولوژی اعتقاد دارند كه عدم همكاری با هواوی به ضرر آمریكا تمام خواهد شد و در نهایت امنیت ملی آمریكا از این جنگ تجاری و تحریم های تجاری متضرر شده و به مخاطره خواهد افتاد.
گوگل همینطور اعتقاد دارد كه عرضه نشدن سیستم عامل اندروید و همینطور سایر سرویس های این شركت برای گوشیهای هوشمند و سایر محصولات هواوی خطر هك شدن این سیستم عامل محبوب و پرطرفدار را به میزان قابل توجهی بالا می برد و بدین ترتیب امنیت سایبری اندروید به چالش كشیده خواهد شد.
البته به عقیده خیلی از تحلیلگران، هواوی نسخه دیگری از اندروید را توسعه خواهد داد كه نیازی به انتشار به روزرسانی و همینطور عرضه سرویس های گوگل نباشد ازاین رو خود می تواند اپلیكیشن های مختلف نصب شده بر روی گوشیهای هواوی را اسكن كرده و در صورت كشف ویروس و بدافزارهای خطرناك، آنها را شناسایی و نابود كند. در صورت به وقوع یافتن این فرضیه، تحریم های واشنگتن ضد هواوی هیچ خطر امنیتی را برای ایالات متحده ایجاد نخواهد كرد و ادعای گوگل در این خصوص اشتباه تلقی خواهد شد.
برخی دیگر از تحلیلگران هم اعتقاد دارند كه كاربران گوشیهای هواوی در صورتیكه نتوانند از راه فروشگاه آنلاین گوگل پلی استور اپلیكیشن های موردنظر خویش را دریافت نمایند، به سایر فروشگاه های آنلاین متفرقه كه از امنیت سایبری پایین تری برخوردار می باشند، روی خواهند آورد كه در نهایت امكان دارد راه ورود هكرها و مجرمان سایبری را به كاربران مستقر در خیلی از كشورهای جهان باز كند و امنیت ملی كشورهای گوناگونی همچون آمریكا را تهدید كند.
بدون شك مشكلات و كشمكش های دولت آمریكا با هواوی از جنجال برانگیزترین و خبرسازترین اتفاقات سال ۲۰۱۸ میلادی بود كه به نظر می آید به این زودی تمام نخواهد شد. هواوی كه بزرگترین تولیدكننده و توسعه دهنده تجهیزات مخابراتی و دومین سازنده و عرضه كننده موبایل در جهان به حساب می آید، قبل از این هم در طول یك سال گذشته از جانب دولت ترامپ تحت فشارهای سیاسی و تجاری زیادی قرار گرفته بود و نگرانی های امنیتی خویش را به سایر كشورهای هم پیمان آمریكا نظیر استرالیا، نیوزلند، كانادا، ژاپن و بریتانیا منتقل كرده بود تا آنها هم به همكاری با این شركت چینی خاتمه بخشند تا بدین ترتیب بتواند در ادامه جنگ تجاری با چین، ضربه مهلكی بر اقتصاد این كشور پهناور وارد كند و به عقیده خیلی از تحلیلگران، جلوی رشد سرسام آور و شكوفایی سریع اقتصادی غول های تكنولوژی چینی را بگیرد.
با اینكه دولت چین و شركت هواوی همه این اتهامات و نگرانی های امنیتی را بارها رد و تكذیب كردند، به نظر می آید كه نگرانی در مورد جاسوسی از اطلاعات كاربران در كشورهای مختلف ضد این اپراتورهای مخابراتی همچنان وجود دارد.
قطعا محدودیت های جدیدی كه آمریكا برای هواوی وضع و اعمال كرده است، تأثیرات منفی و تبعات گسترده ای را به دنبال خواهد داشت و این بدان معناست كه دیگر قادر نخواهد بود هرگونه سرویس اختصاصی عرضه شده توسط گوگل را استفاده نماید و استفاده از سیستم عامل اندروید توسط هواوی تنها محدود به لایسنس های متن باز و AOSP خواهد بود. پس از آن شركت های بزرگی همچون گوگل، مایكروسافت، كوالكام، اینتل، برودكام، پاناسونیك در كنار خیلی از اپراتورهای مخابراتی فعال در كشورهای جهان اعلام نمودند كه به قطع همكاری با هواوی خواهند پرداخت تا شامل جریمه های سنگین واشنگتن نشوند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب