سهم 31 درصدی كارمندان از دانش سایبری!
تعمیر تلفن: گزارش های انتشار یافته حاكیست كه تنها 31 درصد از كارمندان در جهان، تحت آموزش سایبری قرار گرفته اند و مابقی آنها اطلاعات بسیار جزئی و اندكی درمورد مقابله با لطمه های كامپیوتری و سایبری دارند.
به گزارش تعمیر تلفن به نقل از ایسنا، در سالهای اخیر كه حملات سایبری به شدت رشد كرده است، موسسه های تحقیقاتی و تحلیلی بسیاری در جهان بارها آگهی داده بودند كه سال های آینده، حملات سایبری و بدافزاری به سازمان های بزرگ، شركت ها و نهادهای دولتی در جهان به اوج خواهد رسید و خسارات جبران ناپذیر فراوانی را برای دولت و شركت های مختلف به باور خواهد آورد.
اخیرا آمار و گزارش های انتشار یافته در وب سایت smallbiztrends نشان داده است كه تنها ۳۱ درصد از كارمندان فعال در شركت های مختلف جهان تحت آموزش سایبری قرار می گیرند و بقیه كارمندان حدودا هیچ اطلاعی از نحوه مقابله با حملات سایبری و چگونگی شناسایی زودهنگام نفوذ هكرها و بدافزارها به سیستم های خود ندارند.
اطلاعات جزئی و كم كارمندان فعال در شركت ها و سازمان های دولتی و خصوصی مختلف در جهان سبب می شود كه آنها علایم و نشانه های نفوذ هكرها و مجرمان سایبری به سیستم های اداری را ندانند و در صورت حمله بدافزارها به سیستم های كامپیوتر، هیچ اقدامی را انجام نداده و به راحتی اطلاعات محرمانه شركت و سازمان مربوطه در اختیار هكرها و افراد ناشناس قرار بگیرد.
هدف انتشار این گزارش بگفته كارشناسان امنیتی ضرورت ارتقای سطح اطلاعات و دانش افراد درباره حفاظت از حریم خصوصی و افزایش امنیت سایبری است تا افراد بتوانند در شرایط مختلف چگونه از اطلاعات خود محافظت كنند و جلوی نفوذ و دسترسی هكرها و مجرمان سایبری را بگیرند.
بدین ترتیب مدیران شركت های مختلف موظف خواهند بود با برگزاری دوره های كاربردی و عملی اطلاعات و دانش كاركنان خودرا در زمینه ارتقای امنیت سایبری و حفاظت از داده های شركت بالا برند و دست مجرمان سایبری را كوتاه كنند.
طبق گزارش های انتشار یافته، بد افزارها، باج افزارها و حملات DDOS همچون تهدیدهای امنیتی بودند كه از سال ۲۰۱۶ كاربران فضای مجازی را در معرض خطر حملات سایبری قرار داده اند و سبب لو رفتن اطلاعات شخصی و محرمانه آنها شده است. طبق آمار، حملات سایبری در سال ۲۰۱۷ میلادی نسبت به سال های پیش از آن به اوج خود رسید و حالا خبر اینكه مقرر است در سال های آتی اوضاع از این كه هست هم نابسامان تر شود، بسیار نگران كننده بنظر می رسد.
همانطور كه در اخبار گذشته اشاره شده است، سالانه شركت ها و سازمان های دولتی و خصوصی بزرگی در سراسر جهان متحمل خسارات و لطمه های جبران ناپذیری می شوند كه همچون مهم ترین آنها می توان به حمله سایبری به شركت مالی اكوئیفاكس در آمریكا، سازمان بهداشت و سلامت در انگلستان، وزارت های دفاع و امور خارجه خیلی از كشورها، شركت حسابرسی دیلویت (Deloitte) در آمریكا اشاره نمود.
بدین سبب می توان گفت خطر حملات سایبری در كمین تمامی افراد، كاربران و شركت های كوچك و بزرگ در جهان است و دیگر نمی توان ادعا كرد كه كسی از گزند و خطرات حملات سایبری در امان است.
در سال قبل باج افزار، بدافزار و ویروس های كامپیوتری بسیاری در سراسر جهان، اطلاعات محرمانه، خصوصی و مالی میلیون ها نفر را به سرقت بردند و میلیاردها دلار به شركت های مربوطه و دولت ها خسارت وارد كرده اند. بعنوان مثال، حمله سایبری توسط بدافزار واناكرای (WannaCry) بطور قطع یكی از مهلك ترین حملاتی است كه در طول سالهای اخیر صورت گرفته است.
منبع: تعمیر تلفن
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب