جعل موقعیت 100 کشتی جنگی با فناوری مکان
جعل موقعیت کشتیهای جنگی با سواستفاده از فناوری مکان امکان دارد به اختلافات سیاسی داغی منجر شود.
به گزارش تعمیر تلفن به نقل از ایسنا، بررسی وب سایتهای وایرد، اسکای واچ و گلوبال فیشینگ واچ نشان داده است مکان بیشتر از ۱۰۰ کشتی جنگی از اوت سال ۲۰۲۰ جعل شده که شامل ناو هواپیمابر انگلیسی کوئین الیزابت و ناوهواپیمابر غول پیکر آمریکایی روزولت است. در برخی از موارد، اطلاعات نادرست نشان داده که کشتیها وارد آبهای مورد مناقشه شده یا به پایگاههای نیروی دریایی کشورهای دیگر نزدیک شده اند که چنین تحرکاتی می تواند به حوادث بین المللی منجر شود.
گروه تحقیقاتی، تصاویر جعلی را با مقایسه استفاده از سیستم شناسایی اتوماتیک AIS با آمار موقعیت قابل بررسی از راه یک الگوی شناسایی، پیدا کرده است. همه اطلاعات جعلی از گیرندگان AIS در خشکی انتشار یافته بودند در حالیکه ماهواره ها موقعیت واقعی کشتیها را نشان می دهند. دیده بان صید جهانی سالهاست درباره موقعیت AIS جعلی تحقیق کرده اما برای اولین بار است که اطلاعات کشتیهای واقعی جعل شده است.
معلوم نیست چه کسی و به چه علتی مکانها را جعل می کند. با این وجود تحلیل گران می گویند این آمار مشخصه یک ارتکاب گر است که امکان دارد روسیه باشد. حدودا همه کشتیهایی که موقعیت مکانی آنها جعل شده است از کشورهای اروپایی یا از اعضای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) بودند و این آمار جعلی ورود غیر مجاز به کالینینگراد، دریای سیاه، کریمه و سایر منافع روسیه را نشان می دادند. از نظر نظریه روسیه می تواند با این ادعاهای غیرواقعی که رقیبانش کشتیهای جنگی را به دریاهای روسیه فرستاده اند، اروپا و ناتو را بعنوان متهاجم معرفی نماید.
بر اساس گزارش انگجت، روسیه همواره ادعاها در مورد دست داشتن این کشور در حملات هک را تکذیب کرده است. با این وجود سالهاست که از حسابهای جعلی و اطلاعات نادرست برای برانگیختن تنشهای سیاسی استفاده می نماید تا اهداف خویش را پیش ببرد. و اگر روسیه در جعل مکان کشتیهای جنگی دست داشته باشد، می تواند نشان دهنده اوج گیری استراتژی مذکور باشد. هرچند این رویکرد امکان دارد به حملات واقعی منتهی نشود اما امکان دارد به طرز نگران کننده ای وقوع چنین وقایعی را نزدیک کند.
منبع: تعمیر تلفن
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب