در نشست واكاوی اینترنت مطرح شد؛

لزوم شفاف سازی و انتشار داده های مربوط به اینترنت

لزوم شفاف سازی و انتشار داده های مربوط به اینترنت به گزارش تعمیر تلفن، رئیس انجمن تجارت الکترونیک اظهار داشت: در حدی عدم شفافیت وجود دارد که نمی شود گفت چه چیزی فیلتر و چه چیزی فیلتر نیست.


به گزارش تعمیر تلفن به نقل از مهر، نیما قاضی در برنامه واکاوی تخصصی آینده اینترنت ایران در جست و جوی مسیری برای همگرایی که بامداد امروز با همکاری لابراتوار داده و حکمرانی و خانه اندیشه ورزان انجام شد با اشاره به تمایل به ایجاد همکاری با وزارت ارتباطات و ایجاد کمیته مشترک برای همکاری در حوزه شفافیت سرعت اینترنت در ایران هستیم و حتی حاضر به عقب نشینی هستیم که خود وزارت ارتباطات این شفافیت را به تنهایی بوجود آورد. همانطور که در گزارش انجمن تجارت الکترونیک ذکر شده می گویم که متأسفانه وزارت ارتباطات نسبت به انتشار داده هایی که در اختیار دارد، مقاوم است. وزارت ارتباطات سازوکارهای شفافیت، ارتباط و دیالوگ را مشخص کند وی ادامه داد: هدف از گزارش های انجمن درباب اینترنت این است که به نتیجه بهتری درباره ی اینترنت برسیم. در حدی عدم شفافیت وجود دارد که نمی شود گفت چه چیزی فیلتر و چه چیزی فیلتر نیست. بسیاری از این محدودیت ها از نهادهای سیاست گذاری می آید که ربطی به وزارت ارتباطات ندارد اما سازوکار باید مشخص شود. انتظار داریم وزارت ارتباطات سازوکارهای شفافیت، ارتباط و دیالوگ را مشخص نماید. قاضی اشاره کرد: درباب استفاده از VPN در گزارش ها اهتمام مان بر این است دیتایی را بدون منبع منتشر نکنیم. در گزارش اول دیتایی رسانه ای منتشر گردید که ایراد بر آن وارد بود. در گزارش بعد به گزارش یکتانت استناد کردیم که عدد ۸۰ درصد در آن آمده بود. محمد کشوری مدیر گروه علمی تحلیلی طیف نیز در این برنامه اظهار داشت: انتشار چنین گزارش هایی از طرف بخش خصوصی کار خوبی است و حتما باید از نقدها استقبال شود. می شود پیش از این گزارش جلساتی اجرا شود تا فاکتورهای ارزیابی استخراج شود. در این موارد باید سنجه های ارزیابی مشخص شوند. وی درباب فیلترینگ اظهار داشت: برخی سرویس ها و سایت های ابزارهای حاکمیت گریز هستند که می شود درک کرد که چرا با آنها مقابله می شود اما مقابله با این سرویس ها و پروتکل ها مشکلاتی در خدمات داخلی به وجود می آورد. در لایه تصمیم گیران ارشد، جمع بندی روشنی از مشکلات فیلترینگ نداریم وی ادامه داد: در لایه تصمیم گیران ارشد، جمع بندی روشنی از مشکلات فیلترینگ نداریم. سیاستی را اعمال کرده ایم و این سیاست از دید مردم و کاربر آنقدر تند بوده که خیلی راحت آنرا دور می زنند و حتی می توان اظهار داشت که بسیاری از مسئولان کشور در پلت فرم های فیلتر شده حضور دارند. فیلترینگ در مورد رسانه های اجتماعی، سایت ها و حتی خدمات داخلی اعمال می شود. فیلترینگ رسانه های اجتماعی خیلی برای مردم نمود دارد.

کشوری افزود: در لایه قانون، بزرگترین باگ، قانون جرایم کامپیوتری و عدم شفافیت کمیته فیلترینگ است که شبیه یک تاریکخانه است و حتی مسئولان دولتی هم گاهی با زرنگی از زیر آن در می روند. در لایه مقررات، درست است دولت عمدتا در این لایه تصمیم گیر است اما از نقش تصمیم سازی آن نباید گذشت. بخش عمده ای از تصمیمات مراجع بالادستی با تصمیمات دولت شکل می گیرد. اگر دولت بخواهد اغلب می تواند کار انجام دهد. مدیر گروه علمی تحلیلی طیف در ادامه اظهار داشت: انتشار چنین گزارش هایی از طرف بخش خصوصی کار خوبی است و حتما باید از نقدها استقبال شود. می شود پیش از این گزارش جلساتی اجرا شود تا فاکتورهای ارزیابی استخراج شود. در این موارد باید سنجه های ارزیابی مشخص شود.


منبع:

1402/11/26
14:00:06
0.0 / 5
347
تگهای خبر: ارتباطات , اینترنت , پروتكل , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۲

تعمیر تلفن

fixtel.ir - حقوق مادی و معنوی سایت تعمیر تلفن محفوظ است

تعمیر تلفن

تعمیر تلفن، تعمیر موبایل