انعقاد تفاهم نامه تشکیل کنسرسیوم تبادل دانش حوزه علوم شناختی با کشور چین

انعقاد تفاهم نامه تشکیل کنسرسیوم تبادل دانش حوزه علوم شناختی با کشور چین تعمیر تلفن: با هدف توسعه و گسترش هدفمند همکاریهای علمی و فناورانه، انتقال و تبادل دانش و تجارت مبتنی بر محصولات فناورانه و پیشرفته در عرصه سلامت و علوم شناختی با کشور جمهوری چین، تفاهم نامه تشکیل کنسرسیوم سه جانبه همکاریهای علمی و فناورانه سلامت محور و علوم شناختی در عرصه بین المللی میان دو نهاد حمایتی و یک مرکز دانشگاهی کشورمان به امضا رسید.


به گزارش تعمیر تلفن به نقل از ایسنا، این تفاهم نامه در امتداد گسترش و توسعه هدفمند همکاریهای علمی و فناورانه، انتقال و تبادل دانش و فناور و همین طور تجارت مبتنی بر محصولات فناورانه و پیشرفته در عرصه سلامت و علوم شناختی میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین بوده که در قالب وظایف و اختیارات قانونی و سازمانی هریک از طرفین، کنسرسیوم سه جانبه ای تشکیل می شود.
دکتر شقایق حق جوی، رییس مرکز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی ریاست جمهوری در این مراسم علوم شناختی را ابزار تعیین کننده ابرقدرتی در جهان خواند و اظهار داشت: با وجود این که موج فناوری هوش مصنوعی جهان را تحت تاثیر قرار داده است، اما همچنان علوم شناختی قله دست نیافتنی در عرصه هوش مصنوعی است.
وی با تقدیر از تلاش ها و اقدامات مؤثر و مثبت دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی در امر توسعه و ارتقاء و ترویج دانش علوم شناختی و پشتیبانی از کارهای فناورانه و خلاقانه در عرصه شناختی، اضافه کرد: هوش مصنوعی در حال حاضر یک ابزار یادگیری ساده ماشینی با بهره بردن از ظرفیت کلان است، اما تولید مفاهیم جدید توسط هوش مصنوعی، غایت و چشم اندازی است که بشر در تلاش است به آن دست پیدا کند؛ البته این قابلیت نیز همچنان از جزئی ترین توانایی های مغز انسان است.
دکتر سجاد احدزاده، رییس مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت ریاست جمهوری نیز در این جلسه با اشاره به تاثیرات چشم گیر همکاری ها با دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نظیر پروژه امنیت غذایی، اظهار داشت: موجب افتخار است که مسئولیت برقراری ارتباط با طرف خارجی را در کنار مدیران کارآزموده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در اختیار داریم.
وی افزود: بواسطه روابط و سیاست های کلان کشور با کشور چین، در آینده ای نزدیک نمایندگان رسمی از ایران در عرصه فناوری در سه شهر چین مستقر خواهند شد.
احدزاده اظهار داشت: کشور چین یکی از قدرت های اصلی در عرصه علوم شناختی بشمار می رود و با وجود همه نقاط مشترک ایران با این کشور، ادبیات فناورانه متفاوتی وجود دارد؛ تشکیل این کنسرسیوم با هدف ایجاد ادبیات مشترک علمی میان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و سایر مراکز علمی کشور با طرف خارجی است.
به نقل از ستاد علوم شناختی، این تفاهم نامه بین دکتر شقایق حق جوی جوانمرد؛ رییس مرکز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، دکتر سجاد احدزاده؛ رییس مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت ریاست جمهوری و دکتر علیرضا زالی؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی امضا و مبادله شد.
نتهای پیام



منبع:

1403/04/03
11:26:50
0.0 / 5
125
تگهای خبر: فناوری , محصولات , هوش مصنوعی
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۱

تعمیر تلفن

fixtel.ir - حقوق مادی و معنوی سایت تعمیر تلفن محفوظ است

تعمیر تلفن

تعمیر تلفن، تعمیر موبایل