چین بعد از 7 سال رکورد میدان مغناطیسی آمریکا را شکست

چین بعد از 7 سال رکورد میدان مغناطیسی آمریکا را شکست تعمیر تلفن: چهار سال تمام کار گروهی زمان برد تا چین با بهره گیری از آهنربای مقاومتی، رکورد بیشترین میدان مغناطیسی ایالات متحده را شکست دهد.


به گزارش تعمیر تلفن به نقل از ایسنا، محققان لابراتوار میدان مغناطیسی زیاد مؤسسه علوم فیزیکی هیفی(Hefei) در چین در روز ۲۲ سپتامبر، زمانی که آهنربای مقاومتی آنها میدان مغناطیسی ثابت ۴۲ تسلا تولید کرد، رکورد جدیدی را به ثبت رساندند. با این شاهکار، چین از آمریکا که از سال ۲۰۱۷ رکورددار قوی ترین آهنربای مقاومتی بود، پیشی گرفت.
به نقل از آی ای، آهنرباهای مورد استفاده در زندگی روزمره، از وسایلی مانند بلندگو و اسباب بازی گرفته تا تجهیزات پزشکی پیشرفته، عمدتاً دو نوع هستند: دائمی و الکترومغناطیسی.
آهنربای دائمی از مواد فرومغناطیسی مانند آهن، نیکل و کبالت و ترکیبات آنها ایجاد می شود. همانطور که از نام آن پیداست، آهنرباهای دائمی بعد از مغناطیسی شدن به تولید میدان مغناطیسی ادامه می دهند.
یک آهنربای الکتریکی با بهره گیری از سیم پیچ های سیم رسانا ایجاد می شود و تنها زمانی که جریانی از آن عبور می کند، میدان مغناطیسی تولید می کند. این اجازه می دهد تا کنترل بیشتری بر میدان مغناطیسی داشته باشیم برای اینکه می توان آنرا به دلخواه خاموش یا روشن کرد و حتی می توان با تغییر جریان عبوری از آن، قدرت آنرا تغییر داد.
انواع آهنرباهای الکتریکی
آهنربای مقاومتی نوعی آهنربای الکتریکی است که با بهره گیری از فلزاتی مانند مس و آلومینیوم ایجاد می شود. در صورتیکه اینها می توانند یک میدان مغناطیسی بزرگ ایجاد کنند، به سبب مقاومت در سیم پیچ های رسانا، گرما نیز تولید می کنند.
برای غلبه بر مسئله مقاومت، دانشمندان به مواد ابررسانا نیز روی آورده اند که می توانند جریان را بدون تولید گرما حمل کنند. با این وجود، این آهنرباها فقط در دمای نزدیک به صفر مطلق یا ۲۷۳ درجه سانتیگراد زیر صفر می توانند کار کنند.
آهنرباهای مقاومتی انعطاف پذیری و کنترل بیشتری را ارائه می دهند و میدان های مغناطیسی قوی تری نسبت به آهنرباهای ابررسانا تولید می کنند.
نوع سوم از آهنرباهای الکترومغناطیسی، یک آهنربای ترکیبی، از فناوری مغناطیسی مقاومتی و ابررسانا برای تولید میدان های مغناطیسی بزرگ است.
در سال ۲۰۲۲، پژوهشگران مؤسسه علوم فیزیکی هیفی در آکادمی علوم چین، با تولید میدان مغناطیسی ۴۵.۲۲ تسلا، رکورد جهانی آهنربای هیبریدی را ثبت کردند. دو سال بعد، این تیم همین طور رکورد آهنرباهای مقاومتی را در اختیار داشتند.
چین رکورد دیگری را ثبت کرد
طبق یک بیانیه مطبوعاتی، دانشمندان و مهندسان این مؤسسه چهار سال قبل را صرف نوآوری در ساختار آهنربای مقاومتی و بهینه سازی تولید آن کردند. در روز ۲۲ سپتامبر، زمانی که آهنربا روشن شد، میدان مغناطیسی ۴۲ تسلا تولید کرد در صورتیکه ۳۲.۳ مگاوات برق مصرف می کرد. این حدودا معادل ۴۳۰۰۰ اسب بخار است.
با انجام این کار، پژوهشگران همین طور رکورد تولید میدان مغناطیسی ۴۱.۴ تسلا را که توسط لابراتوار ملی مغناطیسی زیاد در ایالات متحده در سال ۲۰۱۷ ثبت شده بود، شکستند.
یک آهنربای قدرتمند می تواند به پژوهشگران کمک نماید تا شرایط قوی تری را برای انجام آزمایش های خود و کشف پدیده ها و قوانین جدید فیزیک ایجاد کنند. میدان مغناطیسی یک جزء حیاتی در تحقیقات مواد است و به عنوان یک ابزار مهم برای اکتشافات جدید عمل می کند.
تنها پنج کشور، همچون ایالات متحده و چین، دارای موسسات تحقیقاتی هستند که با میدان های مغناطیسی ثابت و زیاد کار می کنند. تا حالا بالاتر از ۱۰ اکتشاف که برنده جایزه نوبل شده اند، با بهره گیری از میدان های مغناطیسی زیاد انجام شده است.



منبع:

1403/07/07
09:12:41
0.0 / 5
214
تگهای خبر: فناوری , كنترل
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۳

تعمیر تلفن

fixtel.ir - حقوق مادی و معنوی سایت تعمیر تلفن محفوظ است

تعمیر تلفن

تعمیر تلفن، تعمیر موبایل